Tervetuloa

Ajankohtaista

Jalkapallon naisten EM-turnauksen paikallisorganisaatio, UEFA Women's EURO™, hakee vapaaehtoisia mukaan työskentelemään 12 joukkueen huipputapahtumassa.
Kurssit on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille, mutta tervetulleita ovat kaikki ohjaustoiminnasta kiinnostuneet - myös ohjaajakokemusta saaneet - seuraihmiset. HUOM. UUDET JOUKKUEET JA JOUKKUE-/SEURATOIMIJAT
SPL Uudenmaan piiri järjestää perinteisen kenttäpelaajien Talvileirin ja maalivahdeille suunnatun Keeper Camp -leirin Eerikkilän Urheiluopistolla 23.-25.01.2009!
Suomen alle 17-vuotiaiden (1.1.1991) poikamaajoukkue valmistautuu syyskuun lopussa alkaviin EM-karsintoihin pelaamalla kaksoismaaottelun Viroa vastaan. Ensimmäinen peli pelataan Vantaalla tiistaina 9.9. klo 17.00 ja toinen Kauniaisissa torstaina11.9. klo 15.00.
Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille!
Tikan perinteinen yleisurheilukilpailu taas syksynä Kaitaan kentällä.
24 seuraa eri puolilta Suomea on kokoontunut Pietarsaareen 23.-24.8. käynnistämään tyttöjalkapallon kehityshankkeita. Hankepäivät ovat samalla osa Naisten EURO - kilpailujen promootiotoimenpiteitä.
Tyttöjalkapallon kehityshankkeissa useimmat toimenpiteet ovat kopioitavissa poikien jalkapallosta. Tahto järjestää tytöille poikia vastaavat mahdollisuudet harrastaa jalkapalloa on kehityshankkeen ensimmäinen edellytys.
Olitpa ensikertalainen tai jo hieman kokeneempi pelaaja jalkapallokentillä, tule mukaan toteuttamaan liikunnalliset unelmasi Unelma Cuppiin! Naisten oma jalkapallotapahtuma kerää tänäkin syksynä joukon iloisia ihmisiä Helsingin Kaisaniemen puistoon 6.-7.9. viettämään hillittömän hauskaa aikaa jalkapallon parissa.
Tikka T92 oli mukana ja kivaa oli!! Kuvia!
RSS ATOM