Tervetuloa!

Ajankohtaista

Leirit ovat olleet jälleen todella suosittuja ja enää muutama paikka on vapaana / leiri!
Keskiviikkona (10.9.) kello 20.35 Helsingin Olympiastadionilla käynnistyvä MM-karsintaottelu Suomen ja Saksan välillä on reaaliaikaisessa seurannassa. Suomen Palloliitto tarjoaa Huuhkajien kannattajille täydelliset statistiikat ottelusta yhteistyössä ruotsalaisen Tracabin kanssa.
Uusi Tekonurmialusta on hallissa käytössä 1.9 alkaen ja käytössä talven vuoroilla!
Jalkapallon naisten EM-turnauksen paikallisorganisaatio, UEFA Women's EURO™, hakee vapaaehtoisia mukaan työskentelemään 12 joukkueen huipputapahtumassa.
Kurssit on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille, mutta tervetulleita ovat kaikki ohjaustoiminnasta kiinnostuneet - myös ohjaajakokemusta saaneet - seuraihmiset. HUOM. UUDET JOUKKUEET JA JOUKKUE-/SEURATOIMIJAT
SPL Uudenmaan piiri järjestää perinteisen kenttäpelaajien Talvileirin ja maalivahdeille suunnatun Keeper Camp -leirin Eerikkilän Urheiluopistolla 23.-25.01.2009!
Suomen alle 17-vuotiaiden (1.1.1991) poikamaajoukkue valmistautuu syyskuun lopussa alkaviin EM-karsintoihin pelaamalla kaksoismaaottelun Viroa vastaan. Ensimmäinen peli pelataan Vantaalla tiistaina 9.9. klo 17.00 ja toinen Kauniaisissa torstaina11.9. klo 15.00.
Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille!
Tikan perinteinen yleisurheilukilpailu taas syksynä Kaitaan kentällä.
24 seuraa eri puolilta Suomea on kokoontunut Pietarsaareen 23.-24.8. käynnistämään tyttöjalkapallon kehityshankkeita. Hankepäivät ovat samalla osa Naisten EURO - kilpailujen promootiotoimenpiteitä.
RSS ATOM