Tervetuloa

Ajankohtaista

Uuden Nuorisotoimintalinjan hankkiminen. Suosituksena on, että jokaisella joukkueella on joko kopioitu tai painettu versio hallussaan.
Tikan joukkueissa on erilaisia käytäntöjä pelipassiasian hoitoon. Selvitä tarvittaessa omasta joukkueestasi menettelytapa. Pelipassi tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä piirin peliä.
Maalivahtien huomiointi pienten kenttien joukkueharjoituksissa. Ilmoittautuminen 28.3.2008 mennessä!
Olemme perustamassa harrastejalkapallojoukkuetta talven ja kevään aikana 1993 ja 1992 ja mahdollisesti 1991 syntyneille tytöille Espoon Tikkaan.
Jalkapalloilulle urheilulajina on aina ollut luonteenomaista reilu peli. Se tarkoittaa itse pelin, kanssapelaajien, valmentajien ja muiden taustahenkilöiden sekä yleisön keskinäistä kunnioittamista.
Anomukset tehdään keskitetysti seuran edustajan (valmennuspäälikkö tms.) toimesta, muiden henkilöiden lähettämiä anomuksia emme voi käsitellä.
On jälleen aika solmia joukkueiden Pelisäännöt. Pelisäännöt ovat tärkeä väline joukkueen toimintatavoista sopimisessa ja helpottavat näin ollen jokapäiväistä toimintaa.
Kurssit on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille, mutta tervetulleita ovat kaikki ohjaustoiminnasta kiinnostuneet - myös ohjaajakokemusta saaneet - seuraihmiset.
H E I H U O M I O T A, T E E J O T A I N ! Lisäpaikkoja koulutukseen: Suuren suosion vuoksi järjestetty lisäpaikkoja koulutukseen. Tilaa on niin kauan kuin ilmoittautumislinkki on auki.
Oletko yli 15-vuotias jalkapallosta kiinnostunut, lähes normaalin näkökyvyn omaava urheilullinen mies tai nainen?
RSS ATOM