SPL Uusimaa: Tulospalvelu ja ResultCode piirin sarjoissa

15.5.2008

Muistattehan että kotijoukkueen vastuulla on ottelutuloksen ilmoittaminen ResultCode -tulospalvelujärjestelmään.

Uutinen: http://uusimaa.palloliitto.fi/taustasivut/artikkeliarkisto/?num=17514

Kauden vähitellen käynnistyttyä tutustukaa seuraaviin ohjeisiin, lisäksi muutama käyttövinkki tulospalveluun ja RecultCode -järjestelmään liittyen.

  • Järjestelmään on tehty käyttöä helpottava suoralinkkimahdollisuus, samoin joukkueet voivat ylläpitää omia pelaajaluetteloitaan.
  • Muistattehan että kotijoukkueen vastuulla on ottelutuloksen ilmoittaminen ResultCode -tulospalvelujärjestelmään. Järjestelmä on reaaliaikainen joten tulos päivittyy välittömästi sen saavuttua perille.

Tulosilmoitus

Tuloksen voi ilmoittaa kahdella eri tavalla, joko perinteisesti tekstiviestillä tai uutuutena tekemällä netti-ilmoituksen ResultCode -järjestelmässä. Ilmoituksen kotijoukkueessa voivat tehdä henkilöt joiden rooli on yksi tai useampi alla olevista:

  • joukkueenjohtaja,
  • yhteyshenkilö,
  • ResultCode yhteyshenkilö,
  • SMS -tulosilmoittaja (joukkue/tai seura),
  • valmentaja.

Tekstiviestillä tulos ilmoitetaan numeroon 045–635 5589, viesti muodossa "tulos 60000 1 1" jossa 60000 = otteluID ja 1 1 = lopputulos. Huomaa välilyönnit, mitään ylimääräisiä merkkejä järjestelmä ei tunnista. Netti-ilmoitus tehdään kirjautumalla järjestelmään jonka jälkeen siirrytään joukkueen tietoihin esim. valitsemalla joukkue sarjataulukosta. Valitsemalla valikosta otsikko "Tulosilmoitukset" näkyvät sekä tehdyt tulosilmoitukset että tulosta odottavat ottelut. Huom! Kun ottelutulos on lopullinen (pöytäkirja tullut ja piiri hyväksynyt), eivät joukkueet voi enää ilmoittaa tulosta järjestelmän kautta.

Tulosilmoituksia ei tehdä harraste- ja LeikkiMaailman sarjoissa. Helsingin piirin hallinnoimissa sarjoissa on oma ohjeistus, lue lisää >>

Suoralinkit

Järjestelmään on lisätty mahdollisuus lisätä henkilökohtaisia suoralinkkejä jotka löytyvät päävalikosta "Oma RC" -sivulta. Valitsemalla sivun tietoalueella (valkoinen pohja) näkyvää tekstiä [+Oma RC] voidaan kyseinen sivu lisätä omiin pikalinkkeihin. Lisäksi osiosta löytyy välilehdeltä omat roolit ja tiedot jossa omia tietoja voi muokata.

Pelaajaluettelo

Joukkueiden pelaajien tiedot lisätään järjestelmään mahdollisimman täydellisinä, näin voidaan välttää saman henkilön esiintyminen järjestelmässä useaan kertaan. Kun pelaajat on lisätty, voidaan joukkueessa ylläpitää omia maalintekijä- ja varoitustilastoja.

Pöytäkirjat Kolmosessa

Kolmosen lohkoissa 1 ja 2 pelaavien joukkueiden tulee lisätä pelaajat joukkueeseen. Pelin jälkeen kukin joukkue lisää omat ottelutapahtumansa (maalit, varoitukset ja kentältäpoistot), piiri vahvistaa joukkueiden merkinnät pöytäkirjasta sen saavuttua. Mikäli sarjatilanteessa ottelun perässä näkyy ”Epävirall. PK”, on se vielä vahvistamatta.

Pöytäkirjat Uudenmaan piirin omissa sekä Uudenmaan ja Helsingin yhteisissä sarjoissa

Uudenmaan piirin hallitus on kokouksessaan 29.4. päättänyt, että kaikissa Uudenmaan piirin hallinnoimissa sarjoissa on käytettävä perinteistä itsejäljentävää ottelupöytäkirjaa. Yhteisiä sarjoja ovat: miesten Kolmosen lohkot 1-2, naisten KKI-sarjat, tyttöjen B18 -D13 - sarjat, poikien B16-, sekä C15- ja C14- ja syksyn D13- aluesarjat.