Mestarien Liigaa Tapiolassa ke 30.9. klo 19:00, FC Honka vastaan Saksan mestari Turbine Potsdam

18.9.2009

Tuskin ovat saksalaiset toipuneet viikon takaisista EM-kultajuhlistaan Olympiastadionilla, kun viisi mestaripelaajaa on suunnannut jälleen ajatuksensa Suomeen...

Kaikkien aikojen ensimmäinen Women`s Champions Leaguen peli Suomessa potkaistaan käyntiin Espoon Tapiolassa keskiviikkona 30.9. klo 19, kun FC Hongan vieraaksi saapuu tuoreen Euroopan mestarimaan Saksan ykkösjoukkue Turbine Potsdam.

Ottelu pelataan Tapiolan urheilupuiston iltavalaistuksessa. Osoite on Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo.

Potsdamin riveissä pelaa viisi Euroopan mestaria; hyökkääjät Fatmira Bajramaj ja Anja Mittag, keskikentän Jennifer Zietz sekä laitapuolustajat Babett Peter ja Bianca Schmidt. Joukkueessa nähdään myös pohjoismaista väriä, sillä EM-välierään selvinneen Norjan hyökkääjä Leni Larsen Kaurin pelaa toista kauttaan Potsdamissa.

Jatkavatko Bajramaj ja Mittag maalitehtailuaan vai pysäyttääkö Suomen EM-kisasankari Tinja-Riikka Korpela saksalaisten yritykset yhtä vakuuttavasti kuin hän murskasi tanskalaisten ja hollantilaisten voittounelmat?

Kaikki juniorijoukkueet pääsevät seuraamaan historiallista ottelua edullisella 20 euron joukkuelipulla, joka takaa sisäänpääsyn 15-20 henkilölle, joista kolme voi olla aikuisia.

Lipputilaukset kätevästi FC Hongan nettisivulta osoitteesta http://www.fchonkanaiset.fi/liput

Tule ja totea, riittääkö FC Hongan kova syyskunto taitavia ja vahvoja saksalaisia vastaan!

Lue lisää Mestarien Liigasta Hongan >> tai UEFA:n >> sivuilta!

Tervetuloa, nähdään Tapiolassa!