Pelipassien myynti kaudelle 1.4.2010-31.3.2011 käynnistynyt

3.3.2010

Vakuutusehdot vuodelle 2010 säilyvät vähintään samanlaisina tulevalla kaudella.

  • 15-vuotiaiden ja sitä nuorempien vakuutushinta pysyy samana kuin kaudella 2009.

Pelipassien myynti alkanut

Suomen Palloliiton uusi pelaajarekisteri PalloVerkko on avattu. PalloVerkosta voit nyt lunastaa pelipassin sekä kaudelle 2009 että 2010.

PalloVerkko on Palloliiton uusi toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kautta seurat ja pelaajat pääsevät lunastamaan pelipasseja sekä Aonin tarjoamaa vakuutusturvaa.

PalloVerkossa otetaan myös kauden 2010 aikana käyttöön pelaajasiirron hallinnointi sekä kilpailutoiminnon moduli. Kilpailutoiminnon modulissa pidetään kauden aikana yllä Palloliiton kilpailujen osalta ottelohjelmat, erotuomari- ja tarkkailija asettelut pääsarjojen osalta sekä myös tulospalvelu Palloliiton sarjojen osalta.

Lisätietoja >>

Pelipassien ja vakuutusten myynti kaudelle 2010-2011 alkaa maaliskuun alussa.


Hinnat ja lisätietoja alla olevista linkeistä.

SPL Uusimaa:

Pelipassi >>

Palloverkko >>

Pelipassivakuutuksen vakuututusmaksut 1.4.2010-31.3.2011 (pdf)

Muutoksena aikaisempaan erotuomaripassi omanaan poistuu ja jatkossa erotuomarit hankkivat nuorten tai aikuisten pelipassin ikänsä mukaisesti. Erotuomareille vakuutus ei ole pakollinen vaan suositeltava. Huomioitava, että erotuomarivakuutus ei korvaa pelaamista eli pelaavat et:t hankkivat liiton sarjoissa pakollisena vakuutuksena ja piirin sarjoissa suositeltavan, jos siihen päätyvät. Erotuomarikortti toimitetaan koulutuksen 2010 suorittaneille aktiivisille erotuomareille.

Pelipassit sisältävät jäsenlehden. Palloliiton viestintäuudistuksen vuoksi ensimmäinen jäsenlehti ilmestyy tavanomaista myöhemmin 2010. Tiedotamme uudistuksen sisällöstä ja jäsenlehden ilmestymisaikataulusta heti kun se on mahdollista!

SPL Uusimaa uutinen lue >>

Tikan sivusto Pelipasseista ja vakuutuksista