Kaitaan ja Iivisniemen kentät uudistuvat!

31.7.2012

Kaitaan ja Iivisniemen kentät saavat aidat ympärilleen. Töiden piti alkaa viikoilla n. 29-30 ja työt alkoivat viimein viikolla 31.

Espoon kaupungin liikuntatoimi aidattaa kotikenttämme vihdoin.

Jalkapalloharjoituksissa taidon opettamiseen käytetty aika tehostuu kivasti kun pallojen hakuun käytetty aika vähenee merkittavästi. Samalla aidoilla pyritään estämää kentällä mopoilu ja autoilla ajelu. Tämä kaahailu on ollut välillä jopa turvallisuusriski.

Kehitystä

Tekonurmea ei Kaitaalle vielä saada. Aitaprojektin yhteydessää kentän kuntoa parannetaan lisäämällä kivituhkaa.

Kaitaan liikuntapuisto

Iivisniemi-Kaitaa alueellamme liikkuu ja kenttiä käyttää koulujen ollessa toiminnassa päivittäin noin 1200 juniori-, nuorta aikuis- ja aikuisharrastajaa. Koulujen ja päiväkotien oppilaat ja ryhmät joutuvat liikkumaan pitkiäkin matkoja tarkoituksenmukaisille liikuntapaikoille. Tämä turha liikkuminen paikasta toiseen ei ole tarkoituksenmukaista vaan meidän on kehitettävä kotikulmien olosuhteita vastaamaan tarvetta.

Jalkapalloharrastus vaatii teknisenä taitolajina pitkäjänteistä harjoittelua ja laadukkaita olosuhteita. On selvää, että aidat tuovat paljon parannusta olosuhteisiin. Laadukas harrastustoimintamme on merkittävä osa perheiden ajankäyttöön liittyvä tekijä. Odotamme tulevalta paljon ja yhä ajanmukaisempia olosuhteita aktiiviseen Iivisniemi-Kaitaa kotialueellemme.