Tervetuloa mukaan hyvään seuraan!

Espoon Tikassa pelaaminen on kivaa, turvallista ja innostavaa. Olemme paikallinen jalkapalloseura, joka tarjoaa harrastuksen alueen lapsille, nuorille ja aikuisille. Panostamme valmentajiemme koulutukseen ja tarjoamme laadukasta valmennusta iästä ja taitotasosta riippumatta.

Ole suoraan yhteydessä oman ikäluokkasi joukkueenjohtajaan - Nähdään kentällä!

Pikkufutarin vanhemmalle

Tikan seuratoimintaan pääsee mukaan jo varhaisessa vaiheessa Tikan futisliikkarin kautta. Siellä 3-5-vuotias lapsi voi aloittaa mukavan harrastuksen yhdessä turvallisen huoltajan kanssa nauttien liikunnan iloista ja ihmeistä, yhdessä. 

Ensimmäinen futisjoukkue perustetaan yleensä noin 5-6-vuotialle heti kun innokkaita pelureita on tarpeeksi. Sitä varten järjestetään joukkueen perustamiskokous, jossa aloitetaan uuden ikäluokan toiminta ja valitaan joukkueelle vanhemmista aktiivinen taustaryhmä pyörittämään toimintaa. Apuna alkutaipaleella on tietysti Tikan hallituksen jäsenet eli kenenkään ei tarvitse jännittää omaa osaamistaan.

Kun joukkuetoiminta on saatu käyntiin, aloitetaan harjoitteleminen 1-2 kertaa viikossa. Pienimmät futarit pääsevät oppimaan jalkapalloa myös osallistumalla Espoon liigaan. Harjoituskerrat lisääntyy seuramme valmennuslinjan mukaisesti iän myötä ja 10-vuotiaina siirrytään pelaamaan Palloliiton sarjoihin. Joukkueet osallistuvat myös turnauksiin ja voivat järjestää harjoitusleirejä kotimaassa tai yhteistyöseurojemme luona Portugalissa.

Futisvanhemman startti

Hyvä tietopaketti aloittelevan futaajan vanhemmille löytyy Palloliiton sivuilta, pääset sinne alla olevasta linkistä. Olemme huomanneet, että osallistuminen oman pikkufutarin harrastukseen on erittäin palkitsevaa kun opit tuntemaan paremmin niin oman lapsesi kuin myös hänen joukkuekaverinsa ja heidän perheensä. Parhaimmillaan harrastus on siis koko perheen ilo ja elämäntapa. Tervetuloa mukaan!