Tervetuloa!

Ajankohtaista

Tikka T98 tytöt tekivät sen jälleen!
Tervetuloa kannustamaan ja nauttimaan jännittävistä peleistä Iivisniemen kentälle vaikka koko perheen voimin! Peleissä mukana pojat P98 ikäluokka.
Mikä on Tutor? Tutoreiden tärkein tavoite on taata jokaiselle suomalaiselle jalkapallojuniorille osaava ja kannustava valmentaja.
Pelit alkavat kotipeleillä Kaitaan kentällä! Huikea kauden avaus, Tikan joukkueita pelaamassa niin junioreissa, naisissa kuin miehissäkin. Tehdään tästä kaudesta yhteispelillä loistava 40 v. juhlakausi ja Reilulla Pelillä! Tsemppiä Kaikille!
Jalkapallon rekisteröityneiden pelaajien määrä jatkoi kasvuaan 31.3.2009 päättyneellä lisenssikaudella. Pelaajapassin omisti yhteensä 115 288 henkilöä ja 115 000 pelaajan raja rikkoutui nyt ensimmäistä kertaa.
UNELMA CUPPI Kaisaniemen puistossa 29.8.2009! EM2009 UNELMA CUPPI KIERTUE 2.5.-27.6.2009!
Tikastakin P02 joukkueen valmentajia mukana.
"Pelokkaassa tunnelmassa on vaikea oppia, tulee paljon virheitä ja itsetunto laskee. Positiivisessa ja kovaa yritystä korostavassa ilmapiirissä tilanne on päinvastoin", urheilupsykologi Sabate korostaa.
Jalkapalloilulle urheilulajina on aina ollut luonteenomaista reilu peli. Se tarkoittaa itse pelin, kanssapelaajien, valmentajien ja muiden taustahenkilöiden sekä yleisön keskinäistä kunnioittamista.
RSS ATOM