Tervetuloa!

Ajankohtaista

Tarkista otteluohjelmat oman joukkueesi osalta! Muutoksia alustaviin ohjelmiin on voinut tulla.
Uuden joukkueen perustamiskokous on pidetty ja valmentajakin on löytynyt. Tule mukaan kivaan harrastukseen!
Seuraavassa on opettajaksi opiskelevan Antti Vartiaisen pro -gradu tutkimuksen tulosten perusteella tehdyt keskeisimmät havainnot.
Suuren suosion vuoksi, taitokisakouluun lisäpaikkoja. Taitokisakoulu on tarkoitettu 1997-1999 syntyneille innokaille ja motivoituneille tytöille ja pojille.
Ilmoittautuneet joukkueet ja aikataulua tullut.
Juttelin tuttavani kanssa perheittemme kesä- ja mökkeilysuunnitelmista. Kerroin, miten olen keskittänyt kaiken tarmoni siihen, että en sovi mitään tapaamisia enkä suunnittele mitään pakollista menoa lomani ajaksi. Haluan olla kuukauden mökillä rauhassa. Tuttavani nielaisi ja kertoi sitten oman perheensä suunnitelmista…
TaitoLeikkiKarnevaalit on tyttöjoukkueille tarkoitettu leikkimielinen taitotapahtuma, jossa erilaisia taitoratoja kierretään iloisella mielellä.
Aikuisten harrastefutiksen SM-turnaus pelataan Helsingissä Finnair Stadiumilla ja Töölön pallokentillä 25.-27.7. Mukaan odotetaan yli 100 joukkuetta eri puolilta maata. Turnaus pelataan kuudessa eri sarjassa.
Valmentaja, joukkueenjohtaja, huoltaja tai muu seuratoimija! Vastaa kyselyyn ja edistä reilua peliä suomalaisessa jalkapalloilussa!
RSS ATOM