Seuran esittely

Espoon Tikka on Iivisniemi-Kaitaa-Finnoon alueella toimiva virkeä ja paikallinen jalkapalloseura

Espoon Tikka tunnetaan elinvoimaisena, tasa-arvoisena ja matalan kynnyksen seurana harrastaa jalkapalloa. 

Jalkapallon lisäksi Tikka liikuttaa perheen pienimpiä Futisliikkarissa ja aikuisia iloisessa Tikka-jumpassa. Vuosittain järjestetään myös jalkapallokoulu Kaitaan kentällä. 

Yhteistyötä tehdään alueen koulujen, päiväkotien ja yritysten kanssa. Espoon Tikka on matalan kynnyksen seura, joka haluaa ylläpitää alueen yhteisöllisyyttä. Seuran organisaatio toimii vapaaehtoistyön voimin ja motivaationa toimii yhdessä tekemisen meininki.

Jokaisella on paikkansa Tikassa - Tervetuloa mukaan toimintaan!

Missio - Miksi me olemme olemassa

Espoon Tikka on olemassa, jotta jalkapallosta kiinnostuneilla lapsilla, aikuisilla ja erityisryhmillä on mahdollisuus harrastaa hyvässä ja turvallisessa seurassa Länsi-Espoon alueella. Toiminta koostuu alle 12-vuotiaiden junioritoiminnasta sekä yli 12-vuotiaiden harrastustoiminnasta.

Espoon Tikan toiminta perustuu vahvasti vanhempien aktiivisuuteen joukkueissa sekä vapaaehtoisuuteen seuran johtokunnassa, mikä mahdollistaa alhaiset toimintamaksut.

Visio - Pelaa ja kasva kanssamme

Espoon Tikan houkuttelevuus perustuu paikallisuuteen kasvavalla Kaitaa-Finnoo alueella, harrastamisen helppouteen sekä alhaisiin toimintamaksuihin. Tikassa

  • Mahdollistetaan onnistumisen kokemukset
  • Kunnioitetaan kaikkia ja kasvetaan ihmisinä
  • Ollaan tärkeä osa ryhmää / joukkuetta / perhettä 
  • Välitetään ja kohdellaan kaikkia tasa-arvoisesti

Arvot - Mikä on meille tärkeää

  • Toisten huomioiminen ja kunnioittaminen
  • Pelaajakeskeisyys/-lähtöisyys
  • Välittäminen
  • Iloisuus!

Hyvä joukkuehenki: ”Joukkuehenki on sujuvan arjen sekä lasten & vanhempien harrastamisen ilon perusta. Tikan tapahtumiin on kiva tulla. Tikasta saa elinikäisiä ystäviä.”

Kunnioitus ja kasvu: ”Tikkalaiset kunnioittavat kanssapelaajia ja vastustajia. Tikassa kehitytään pelaajana ja kasvetaan ihmisinä.”

Välittäminen: ”Jalkapallo kuuluu kaikille ja Tikassa jokainen pelaaja on tärkeä. Tikassa kukaan ei jää yksin ja kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti.”