Futisliikkari

Kevään Futisliikkari alkaa 16.1.2024 - ilmoittautuminen auki 


Futisliikkarimme on rakennettu osaksi valmennuslinjaamme ja se kuuluu jalkapalloharrastuksen alkuvaiheeseen.

Valmennuslinjamme alkuvaihessa on tarkoitus opetella lasten liikunnan perustaitoja ennen lajitaitoja sekä kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä. Futisliikkari on tarkoitettu kaikille 3-5-vuotiaille lapsille. Futisliikarissa liikutaan yhdessä tutun ja luotettavan huoltajan kanssa (vanhempi, isovanhempi, kummi tms.) ja tutustutaan liikuntaan yhdessä tekemällä. Ole vikkelä, sillä mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta!

Ilmoittaudu tästä! (avoin kaikille)

Paikka

Sisäkaudella Iivisniemen koulun liikuntasali

Aika

Tiistaisin klo 18.00 - 19.00 16.01.2024 alkaen

Hinta

Kausimaksu on 90€ / kevätkausi

Lisätietoja

futisliikkari@espoontikka.fi


Ohjeet ilmoittautumiseen

Espoon Tikan futisliikkariin ilmoittautuminen tapahtuu myClub -seurarekisterin kautta. Voit ilmoittaa lapsesi mukaan sivun laidassa olevista linkeistä. Mukaan voi tulla niin nykyiset tikkalaiset kuin uudet ja innokkaat pikkuliikkarilaiset! 

- Jos pieni liikkarilainen on jo seuran jäsen ja teillä on jo myClub tunnukset, voit kirjautua niillä sisään vieressä olevasta linkistä.

Ilmoittaudu tästä! (avoin kaikille)

- Mikäli teidän pieni liikkarilainen ei ole vielä Tikan jäsen, voit kirjautua vieressä olevien linkkien kautta MyClubiin ja seurata alla olevia ohjeita (vieressä myös mahtava Youtube ohjevideo ilmoittautumisesta) 

MyClubissa vanhemmat ilmoittavat aina hyvissä ajoin ennen harjoituksia, osallistuuko lapsi tiettynä päivänä toimintaan vai ei. 

Jotta saisit kaiken tarvittavan informaation futisliikkariin liittyen, säädäthän ilmoitusasetuksesi myClubissa niin, että saat sähköpostilla tai viestillä ilmoituksen uusista viesteistä tai tiedotteista! 

Lopuksi voit hallinnoida lasten jäsentilejä myClubin kautta ja säätää yksityisasetukset kohdilleen

TAI ilmoita mukaan lisää lapsia!

Vahvista ilmoittautuminen ja jatka myClubiin 

Merkitse lisätiedot-kohtaan mikäli haluat meidän huomioivan jotain erityistä lapseesi liittyen

Seuraavaksi pääset syöttämään osallistuvan lapsen tiedot sekä molempien huoltajien yhteystiedot. 

Rekisteröidy ensin omalla sähköpostiosoitteellasi ja luo oma myClub ID, jonka avulla voit ilmoittaa yhden tai useamman lapsesi mukaan futisliikkariin ja hallinnoida jäsentilejä jatkossa.

Ilmoittaudu tästä! (avoin kaikille)