Tikan muu toiminta

Tikan pääajatuksena on toimia kyläyhteisössämme Iivisniemi-Kaitaa-Finnoon alueella mahdollistaen sen asukkaille laadukasta harrastustoimintaa urheilun parissa niin harrastajan kuin toimijan rooleissa.

Hengähdyshetkiä ®

Hengähdyshetkiä ® -metodin mukainen harjoitussarja, jossa kehon  lisäksi rauhan löytää myös mieli. Tule mukaan rentoutumaan kanssamme!

Futisliikkari

Futisliikkari on tarkoitettu kaikille 3-5-vuotiaille lapsille. Futisliikkarissa liikutaan yhdessä tutun ja luotettavan huoltajan kanssa ja tutustutaan liikuntaan yhdessä tekemällä.

Fudisryhmä Iivisniemen koululla

Espoon Tikka järjestää yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa Iivisniemen koululla maksutonta fudistoimintaa 5.-6. -luokkalaisille tytöille ja pojille. 

Jalkapallokoulu

Espoon Tikan perinteinen jalkapallokoulu Järjestetään joka vuosi kesäkuun ensimmäisellä viikolla Kaitaan tekonurmella. Jalkapallokouluun voivat osallistua kaikki alle 11-vuotiaat tytöt ja pojat.

Yleisurheilukilpailut

Espoon Tikan yleisurheilukilpailut järjestetään joka vuosi syys-lokakuussa Kaitaan kentällä. Onnistumisen kokemukset, iloiset ilmeet, arpaonni ja palkintojenjakoseremonia on iso osa jo tutuksi tullutta koko perheen syystapahtumaa.

Tikka-jumppa

Toiminnallista ja monipuolista jumppaa iloisessa ja taitavassa ohjauksessa. Tunnit sopivat eri ikäisille ja kaiken kuntoisille. Tervetuloa mukaan!