Kansainvälistä yhteistyötä portugalilaisseurojen kanssa

11.2.2019

Espoon Tikka on aloittanut 50-v juhlavuotensa vahvasti julkaisemalla seurayhteistyöhankkeet kahden portugalisaisseuran kanssa. Valmennuspäällikkömme Manuel "Vallu" Martins näkee tässä hienon mahdollisuuden Tikan pelaajille laajentaa näkemyksiä ja kokemuksia kansainvälisestä jalkapallokulttuurista!

Seurayhteistyö portugalilaiseurojen A.D. Sanjoanensen ja C.D. Feirensen juniorijaostojen kanssa on käynnistynyt onnistuneesti. Ensimmäinen lastillinen Tikanpoikasia vietti viikon Portugalisssa osallistuen yhteistyöseurojen harjoituksiin. Tikka Titaanien P05 joukkueesta oli tällä kertaa matkalla mukana 9 poikaa, joista 6 harjoitteli São João da Madeiran kaupungissa oman, U14-15 ikäluokkansa harjoituksissa ja 3 poikaa osallistuivat Santa Maria da Feiran vastaavan ikäluokan treeneihin. 

Harjoitusleiriläiset otettiin hyvin vastaan ja he pääsivät myös São João da Madeiran puolesta katsastamaan kaupungin kulttuuritarjontaakin. Harjoituksissa itsessään pojat pääsivät näkemään suuren futismaan meininkiä ja kokemaan kovatasoisten treenien fiiliksen. Suuren unelman eteen on tehtävä töitä ja tällainen kokemus kasvattaa nälkää takuuvarmasti!

Muillakin Tikan junnujoukkueilla on mahdollisuus pakata pelikamat kassiin ja suunnata Portugalin vihreille kentille oppimaan ja kasvattamaan kokemuksia jalkapallon maailmassa. Tästä tulee hyvä vuosi!