Tikka haastaa espoolaisia akatemiajoukkueita menestyksekkäästi ja kehittää pelaajia kansainvälisille kentille!

22.3.2018

Tikan P05 -joukkueen Ville Vuorinen on parhaillaan matkalla vuotta vanhempien pikku-Huuhkajien kanssa harjoitus- ja pelimatkalle Manchesteriin, jossa vastaan tulee mm. FC Liverpoolin akatemian joukkue.

Tuttu näky Espoon Tikan P05 -joukkueen harjoituksissa: Ville Vuorinen juoksee ensimmäisenä heittämään yläfemmat kentälle tulevalle pelikaverille. Ville on saanut kutsun pikku-Huuhkajien vuotta vanhempien pelimatkalle Manchesteriin. Huuhkajat pelaavat mm. FC Liverpoolin akatemian joukkuetta vastaan. Vuorisen lisäksi Tikan joukkueessa on useampi pelaaja, jonka edesottamuksia on ihasteltu huuhkajatapahtumissa. Nyt kylillä kummastellaankin, että mikä ihmeen jengi tämä on ja millä eväillä Tikka haastaa espoolaisia akatemiajoukkueita menestyksekkäästi ja kehittää pelaajia kansainvälisille kentille?

 

Vuonna 2005 syntyneiden poikien korttelijoukkueesta aloittanut porukka on harjoitellut yhdessä jalkapallokoulusta lähtien ja matkan varrella mukaan on tullut uusia pelaajia lähinnä poikien kaveripiiristä. Pikkuhuuhkajatähdet ja joukkuekaverit harjoittelevat ja pelaavat yhdessä ja kukin kehittyy omista lähtökohdista riippuen omalla tasollaan. Kehitys on kuitenkin ollut jokaisella pojalla nopeaa. Poikien valmennuksesta vastaa roimasti fudiskokemusta omaava Teemu Ingi. Hyvä fiilis ja menestys kulkee tässä joukkueessa käsi kädessä!

 

Ville on parhaillaan matkalla Manchesteriin ja Tikka toivottaa Villelle ikimuistoista matkaa!