Ville Vuorinen huuhkajapaidassa!

25.3.2019

Valokuva SPL Uusimaan facebook-postauksesta 19.3.2019. Ville kuvassa ylärivillä oikealla!

Uudenmaan piirin P14-joukkueen matkassa Tsekin Prahassa nähtiin viime viikolla myös tikanpoikanen. Hienoja otteita jo viime vuosina näytellyt Tikka Titaanien Ville Vuorinen oli kutsuttu huuhkajamatkalle mukaan.

Hienoja uutisia kansainvälisiltä kentiltä! Espoon Tikan P05 -syntyneiden lupaava keskikenttäpelaaja Ville Vuorinen oli edustamassa Uudenmaan piirin joukkuetta pelimatkalla Tsekeissä. Pelileirimatkalla Tsekkien Prahassa ollut joukkue pelasi menestyksekkäästi paikallisten seurojen akatemioita vastaan ja voittojakin tuli. 

Kokemusta ja varmuutta kasvattava reissu oli hieno kokemus ja pidämme kaikki täällä Tikkatiimissä Villelle peukkuja matkalla huuhkajaparven matkaan! Tamä osoittaa, että myös pienemmän seuran riveistä on mahdollisuus nousta osaamisessa kärkitasolle. Tikka Titaanien vastuuvalmentajana toimiva Teemu Ingi pitää huolta joukkueen ammattimaisesta valmennuksesta yhdessä muun valmennustiimin kanssa. Joukkueella on myös käytössään loistavat fysiikkavalmentajat ja harjoitusleirejä Portugalissa toteutetaan tulevaisuudessakin!

Joukkueeseen mahtuu mukaan myös pari uutta ja sitoutuvaa pelaajaa, joten ole rohkeasti yhteydessä jos kiinnostuit tästä tavoitteellisesta ja hyvähenkisestä jengistä!